ACTIVET

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής του ανθρώπου επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και τις ζωές των κατοικίδιων. Σοβαρές ασθένειες που οφείλονται στο στρες, στην κακή διατροφή και στο εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, όπως ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες και ο διαβήτης εμφανίζονται όλο και πιο συχνά στα ζώα συντροφιάς. Τα συμπληρώματα διατροφής ACTIVET care solutions χάρη στη σύνθεση τους συντελούν στην πρόληψη και στη συμπληρωματική θεραπεία των συνηθέστερων προβλημάτων, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην υγεία των κατοικίδιων.


+ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η βασική λειτουργία των νεφρών είναι ο καθαρισμός του αίματος. Η πιο κοινή μορφή νεφρηκής νόσου σε σκύλους και γάτες είναι η χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Η σειρά προϊόντων ACTIVET care solutions περιλαμβάνει προϊόντα τα οποία περιέχουν συστατικά με αποδεδειγμένη ευεργετική δράση στη λειτουργία των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην ευζωία των κατοικίδιων. Η χιτοζάνη, το ανθρακικό λανθάνιο, το εκχύλισμα Lespedeza Capitata, η L-μεθειονίνη, το κιτρικό κάλιο, το κιτρικό μαγνήσιο - κάλλιο και η βιταμίνη Β6, είναι συστατικά που υπάρχουν είτε στο  RENALACTIV caps, είτε στο OXALOACTIV caps είτε στο STRUVITOACTIV και συμβάλλουν συμπληρωματικά στην λειτουργία των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος. 


ΗΠΑΡ

Το ήπαρ είναι ένα ζωτικό όργανο με ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως η αποτοξίνωση του οργανισμού, η σύνθεση πρωτεϊνών και η παραγωγή βιοχημικών ουσιών απαραίτητων για την πέψη των τροφών. Οι ηπατικές διαταραχές έχουν αρνητικές συνέπειες στον οργανισμό καθώς το ήπαρ χάνει τις λειτουργικές ικανότητες του. Τα συμπληρώματα της σειράς προϊόντων ACTIVET care solutions υποστηρίζουν άριστα τη λειτουργία του ήπατος. Τα ενεργά εξειδικευμένα συστατικά των HEPATOACTIV caps και HEPATOACTIV PLUS caps, όπως το εκχύλισμα sylybum marianum (γαϊδουράγκαθο), το εκχύλισμα αγκινάρας, η ταυρίνη, η L-κυστεϊνη, η L-αργινίνη, και η L-ορνιθίνη έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στη λειτουργία και την αναδόμηση του ήπατος. Προάγουν την παραγωγή νέων ηπατικών κυττάρων και αναγεννούν τα κατεστραμμένα ηπατικά κύτταρα. Αποτοξινώνουν τον οργανισμό και διεγείρουν την έκκριση της χολής.


ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Το πεπτικό σύστημα αποσκοπεί στη σωστή πέψη, στην αποτελεσματική αξιοποίηση των θρεπτικών συστατικών της τροφής και στην αποβολή των άχρηστων υπολειμμάτων της. Το πεπτικό σύστημα αποτελείται από τον πεπτικό σωλήνα και από τα σχετιζόμενα με αυτόν όργανα, όπως το πάγκρεας, το ήπαρ και η χοληδόχος κύστη. Η άριστη λειτουργία του πεπτικού συστήματος είναι ζωτικής σημασίας για τον οργανισμό. Η κακή διατροφή, οι τροφικές αλλεργίες, η χρόνια χρήση αντιβιοτικών, η δυσανεξία κλπ. έχουν σαν αποτέλεσμα γαστρεντερικές διαταραχές με αρνητικά αποτελέσματα για την υγεία του οργανισμού. Το συμπλήρωμα διατροφής ENTEROACTIV, προϊόν της  σειράς προϊόντων ACTIVET care solutions,  περιέχει ένα συνδυασμό θρεπτικών συστατικών, όπως το L-γλουταμινικό οξύ, η  ινουλίνη, οι  ολιγοσακχαρίτες και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Αντίστοιχα το DIGESTACTIV caps περιέχει έναν συνδυασμό φυσικών ενζύμων που συμβάλλουν στην πέψη όλων των συστατικών της τροφής: λιπάση (λίπη), αμυλάση (υδατάνθρακες) και πρωτεάση (πρωτεΐνες). Τέλος, Το PROBIOACTIV caps περιέχει καθαρή μαγιά Saccharomyces cerevisiae var. Boulardii, βακτήρια γαλακτικού οξέος Lactobacillus rhamnosus καθώς και πρεβιοτικά (ολιγοφρουκτόζη). Τα συστατικά  που περιέχονται στα εν λόγω συμπληρώματα διατροφής, βελτιώνουν τη γαστρεντερική λειτουργία και προάγουν την αποκατάσταση της εντερικής μικροχλωρίδας στα ζώα συντροφιάς.


ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η εμφάνιση καρδιακών παθήσεων (αλλοιώσεις των βαλβίδων της καρδιάς, αρρυθμίες, μυοκαρδιοπάθεια, καρδιακή ανεπάρκεια κτλ.) παρατηρείται συχνά σε σκύλους και γάτες. Η σειρά προϊόντων ACTIVET care solutions περιλαμβάνει προϊόντα τα οποία περιέχουν συστατικά με αποδεδειγμένη ευεργετική δράση στη λειτουργία της καρδιάς και του κυκλοφορικού συστήματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην ευζωία των κατοικίδιων. To συνένζυμο Q-10, η κρεατίνη, η L-αργινίνη, η L-καρνιτίνη και η ταυρίνη είναι εξειδικευμένα ενεργά  συστατικά του προϊόντος CARDIOACTIV caps τα οποία συμβάλλουν στην άριστη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.


ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι η βασική αμυντική γραμμή του οργανισμού. Η υγεία του οργανισμού είναι σε άμεση συνάρτηση με την ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Κρίσιμες καταστάσεις του οργανισμού, όπως στρες μεταφοράς, γαλουχία, εγκυμοσύνη, ασθένειες, χειρουργείο, κυνήγι, ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας, ταξίδι, αλλαγή χώρου ή ρυθμού ζωής κτλ., συνοδεύονται από την εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος και την εμφάνιση ασθενειών. Η σειρά προϊόντων ACTIVET care solutions ειδικά για την περίπτωση του ερπητοϊού στις γάτες, αποσκοπεί στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος της γάτας και συνεισφέρει στην αντιμετώπιση τέτοιου είδους λοιμώξεων. Η L-λυσίνη, που περιέχεται στο συμπλήρωμα διατροφής ANTIACTIV FIV-1, ανταγωνίζεται την αργινίνη στη δομή των ιικών πρωτεϊνών και λόγω αυτού του ανταγωνισμού μειώνεται η εξάπλωση του ιού και η συχνότητα επανεμφάνισης της νόσου.


ΣΤΟΜΑ-ΔΟΝΤΙΑ

Η στοματική υγιεινή είναι σημαντική για την υγεία των κατοικίδιων, καθώς οι ασθένειες των δοντιών και της στοματικής κοιλότητας μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην υγεία τους. Επιπλέον, η καλή κατάσταση των δοντιών  συνεισφέρει στη σωστή μάσηση των τροφών αλλά και την εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών. H σειρά προϊόντων ACTIVET care solutions για τα ζώα συντροφιάς εστιάζει στην καθημερινή φροντίδα της υγιεινής των δοντιών και του στόματος  δίνοντας  λύσεις στην πρόληψη και την προστασία της στοματικής υγιεινής τους. Ο γλυκονικός  ψευδάργυρος που περιέχεται στο STOMACTIV FRESH έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, μειώνει την οδοντική πλάκα, προστατεύει τα ούλα και εξουδετερώνει την κακοσμία του στόματος.


ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΩΜΑ

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του οργανισμού των ζώων κι αποτελείται από 3 βασικές κυτταρικές στιβάδες, την επιδερμίδα, το χόριο και τον υποδόριο ή λιπώδη ιστό. Το δέρμα έχει πολλαπλές σημαντικές λειτουργίες καθώς αποτελεί τον μηχανισμό προστασίας του οργανισμού από επιβλαβείς παράγοντες του εξωτερικού περιβάλλοντος. Δερματικά προβλήματα όπως ξηροδερμία, αλλεργίες ή μολύνσεις μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία των κατοικίδιων. Η σειρά προϊόντων ACTIVET care solutions περιλαμβάνει ένα υποαλλεργικό σαμπουάν και ένα σαμπουάν για την ατοπική δερματίτιδα. Με την τακτική χρήση των προϊόντων DERMATOACTIV capsALLERGYACTIV shampoo και DERMATOACTIV shampoo μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά  τα δερματικά προβλήματα και να εξασφαλιστεί υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τα ενεργά συστατικά που περιέχονται στα σαμπουάν, όπως η καλεντούλα, η αλόη βέρα, η χλωρεξιδίνη, η αλλαντοϊνη, η  πανθενόλη και το έλαιο καρύδας αναζωογονούν το δέρμα και το τρίχωμα, αποκαθιστούν τη λιπιδική στιβάδα του δέρματος ενώ παράλληλα διατηρούν το pΗ του στις ιδανικές τιμές. Ενώ, τα συστατικά που περιέχονται στην συσκευασία των καψουλών, δρουν συμπληρωματικά στην υποστήριξη της υγείας του δέρματος και του τριχώματος  ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν τη λαμπερή όψη του.


ΟΦΘΑΛΜΟΣ

Ο οφθαλμός είναι το αισθητήριο όργανο της όρασης των κατοικίδιων. Μέσω του οφθαλμού λαμβάνονται τα οπτικά ερεθίσματα που στέλνονται στον εγκέφαλο και γίνεται αντιληπτό το περιβάλλον. Στις συχνές παθήσεις των οφθαλμών συγκαταλέγεται η επιπεφυκίτιδα, η ξηροφθαλμία, η ερυθρότητα των ματιών, το γλαύκωμα, ο καταρράκτης, η ξηρή κερατοεπιπεφυκίτιδα κ.α. Η σειρά προϊόντων ACTIVET care solutions περιλαμβάνει το  OPTHALMOACTIV drops, ένα οφθαλμικό διάλυμα, το οποίο είναι βασισμένο στις ενυδατικές και τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του υαλουρονικού οξέος και του παλμιτοϋλαιθανολαμιδίου και  αποσκοπεί στην προστασία των οφθαλμών. Τα συστατικά του προϊόντος έχουν καταπραϋντικές, αντιφλεγμονώδεις και αποσυμφορητικές ιδιότητες. Βοηθούν στην αντιμετώπιση της ξηρότητας και της ερυθρότητας των οφθαλμών.


ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Κατά τη διάρκεια της ζωής του κατοικίδιου υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες ο οργανισμός  είναι ιδιαίτερα καταπονημένος και  απαιτείται ειδική διατροφική προσέγγιση. Τέτοιες περιπτώσεις είναι οι σοβαρές ασθένειες, ο καρκίνος, η περίοδος  ανάρρωσης μετά από ασθένεια ή χειρουργική επέμβαση, η υποβολή σε χημειοθεραπεία, η αναιμία, οι τραυματισμοί, η εξάντληση και  η απώλεια μυϊκής μάζας. Η σειρά προϊόντων ACTIVET care solutions προτείνει ως διατροφικές λύσεις τα προϊόντα ONLY DIET και RECOVERYACTIV, τα οποία έχουν σαν βάση την υδρολυμένη  πρωτεϊνη κοτόπουλου, το HMB, τις β-γλυκάνες κι ένα εξειδικευμένο συνδυασμό βιταμινών, ιχνοστοιχείων, αμινοξέων και ενζύμων. Η μοναδική σύνθεση και ο συνδυασμός των εξαιρετικών συστατικών που περιέχονται στα συμπληρώματα της σειράς ACTIVET care solutions επιταχύνουν  την αποκατάσταση  του οργανισμού.

expand_less